Félbeszakították Schumacher ébresztését? - F1VILÁG.HU

Félbeszakították Schumacher ébresztését?

HIRDETÉS

Német médiajelentések szerint ideiglenesen meg kellett szakítani Michael Schumacher felébresztésének folyamatát.


Német médiajelentések szerint ideiglenesen meg kellett szakítani Michael Schumacher felébresztésének folyamatát.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka december 29-én szenvedett súlyos balesetet a méribeli síparadicsomban, azóta a grenoble-i klinikán tartják mesterséges kómában.

A mélyaltatásból január végén kezdték fel felébreszteni, a Focus című német magazin azonban úgy értesült, ezt a folyamatot ideiglenesen meg kellett szakítani. Azt egyelőre nem tudni, milyen szövődmények léptek fel, és mikor folytatódik a 45 esztendős versenyző ébresztése, ám a Bild korábban arról számolt be, Schumacher szervezete nemrég legyőzte a tüdőgyulladást is.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm bő egy héttel ezelőtt adott utoljára hivatalos tájékoztatást a hétszeres világbajnok állapotáról.

„Ahogy ilyen helyzetben gyakran, most sincs két egyforma nap. A család hálás annak megértéséért, hogy nem kíván nyilvánosságra hozni orvosi információkat Michael magánéletének védelme érdekében” – mondta akkor.

„Ahogy a kezdetektől fogva, úgy továbbra is kommunikálni fogunk minden új, döntő információt Michael egészségi állapotával kapcsolatban.”

„Tisztában vagyunk azzal, hogy az ébresztési folyamat nagyon sokáig eltarthat.”

„A család továbbra is erősen hisz Michael felépülésében, és maximálisan bízik az orvosokban és ápolókban. Nem a felépülés sebessége a fontos, hanem az, hogy Michael gyógyulása folyamatos és megfelelően ellenőrzött legyen.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!