Häkkinen: Jó lenne újra találkozni, Michael! - F1VILÁG.HU

Häkkinen: Jó lenne újra találkozni, Michael!

HIRDETÉS

Érzelmekkel teli levélben üzent a hétszeres világbajnok Michael Schumachernek egykori legnagyobb riválisa, Mika Häkkinen.


Érzelmekkel teli levélben üzent a hétszeres világbajnok Michael Schumachernek egykori legnagyobb riválisa, Mika Häkkinen.

A finn a McLaren versenyzőjeként a ’90-es évek végén, 2000-es évek elején Schumacher és a Ferrari legnagyobb kihívója volt, és 1998-ban és 1999-ben kétszer hódította el a Forma-1 világbajnoki címét.

A BILD című német lap a német sportalappal közös akciójában most 5 férfi és 5 női sportoló közül választja ki azt az egyet-egyet, aki bekerülhet majd a német sporthírességek csarnokába.

A jelöltek között ott van Michael Schumacher is, aki Lother Matthäus, Georg Hack, Michael Wasmeier és Sven Hannawald mellett esélyes a méltán népszerű elismerésre.

A német lap hasábjain Häkkinen érzelmes írásával voksolt a legendás Forma-1-es versenyző, Michael Schumacher mellett.

„Michael Schumacher számomra minden idők egyik legnagyobb sportolója” – írta a kétszeres világbajnok. „Nem lesz valaki véletlenül hétszeres világbajnok.”

„Michael nagyon gyors volt a versenypályán. És egyszerűen azért volt ott, mert nyerni akart 1998-ban először sikerült legyőznöm Michaelt és megnyernem a világbajnoki címet. Egy évvel később újra sikerült, Michael pedig csak ötödik lett.”

„De hogy őszinte legyek, még korábbra kell visszatekintenem. Ezek a párharcok már korábban, a Forma-3-ban is megvoltak köztünk, és rendkívüli örömmel töltöttek el. Űztük-hajtottuk egymást, és mindig tisztességes harc volt közöttünk.”

„Számomra ő minden idők egyik legjobb Forma-1-es versenyzője, függetlenül attól, hogy 7 világbajnoki címet nyert, ami még a mai napig rekordnak számít.”

Hirdetés

„Ő egy hihetetlen személyiség, egy nagyszerű ember. Éppen ezért nagyon mélyen érint a sorsa. Nagyszerű lenne, ha újra láthatnánk egymást, és meggyógyulna.”

„Michael: a legjobbakat kívánom Neked és a családodnak, és örülnénk, ha bekerülnél arra a helyre, amit megérdemelsz: a német sporthírességek csarnokába!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!