Mercedes: Tökéletes versenyzőpárosunk van - F1VILÁG.HU

Mercedes: Tökéletes versenyzőpárosunk van

HIRDETÉS

Tökéletesen elégedett a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzőpárosával Dr. Dieter Zetsche, a Daimler ügyvezetője.


Tökéletesen elégedett a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzőpárosával Dr. Dieter Zetsche, a Daimler ügyvezetője.

A német istállót irányító Toto Wolff nemrégiben úgy nyilatkozott, ha Lewis Hamilton és Nico Rosberg nem férnek meg egymás mellett a jövőben, fontolóra veszik, hogy változtatnak felállásukon.

Zetsche azonban az Auto Express című lapnak úgy nyilatkozott, a brit és a német tökéletes párost alkot a Mercedesnél, és még Hamilton olykor botrányszagú magánélete sem jelent problémát.

„Amíg Lewis versenyeket nyer, úgy szervezi az életét, ahogy akarja – feltéve persze, hogy nem árt az általunk képviselt brandnek” – mondta a Mercedes elnöke.

„És emellett ott van egy másik srác, aki ugyanolyan gyors, és teljesen más életvitelt folytat, hiszen családja és gyermeke van. Azt gondolom, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ők ketten a mi versenyzőink, mert tökéletes párost alkotnak.”

Zetsche kifejtette, természetesen tisztában van azzal, hogy a Mercedes dominanciája hosszú távon árthat a Forma-1-nek, ezért reméli, 2016-ban szorosabb csatában győzedelmeskednek majd.

„Nyerni akarunk – lehetőleg az utolsó futamon, 2 pontos előnnyel. De nem a mi feladatunk lefaragni a hátrányt, hanem ellenfeleinké.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!