Nem lesz bojkott Ausztráliában - F1VILÁG.HU

Nem lesz bojkott Ausztráliában

HIRDETÉS

Nem tulajdonítanak komoly jelentőséget az esetleges bojkottról szóló pletykáknak az Ausztrál Nagydíj szervezői.


Nem tulajdonítanak komoly jelentőséget az esetleges bojkottról szóló pletykáknak az Ausztrál Nagydíj szervezői.

A Sport Bild című német lap számolt be a minap arról, a Forma-1 csapatai válaszokat követelnek a McLarentől és a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) Fernando Alonso barcelonai tesztbalesete kapcsán.

A spanyol pilóta még február 22-én ütközött a falnak versenyautójával, és bár csapata próbálta magyarázni az okokat, továbbra is számos kérdés merül fel a történtekkel kapcsolatban.

A legvadabb híresztelések szerint Alonso egész egyszerűen azért ütközött a katalán pálya falának, mert elveszítette eszméletét az autóban, míg más források szerint áramütés érhette McLaren-Hondájában.

A Sport Bild úgy tudja, néhány csapat a bojkottól sem riad vissza, amennyiben nem kap részletes tájékoztatást a kétszeres világbajnok balesetével kapcsolatban.

Andrew Westacott, az Australian GP Corporation ügyvezetője azonban nem aggódik.

„Minden nap egyeztetünk a csapatokkal, a Forma-1 és az FIA képviselőivel, és a bojkott lehetősége szóba sem került” – idézi a szakember szavait az Australian Associated Press hírügynökség.

„Minden csapat itt lesz Melbourne-ben, izgatottan várják az új szezont. A felszerelés már úton van, a Forma-1 személyzete pedig már szereli be a közvetítéshez szükséges eszközöket.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!