Sokat elárul Corinna Schumacher mosolya - F1VILÁG.HU

Sokat elárul Corinna Schumacher mosolya

HIRDETÉS

Biztató szavakat mondott a minap a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher felesége, Corinna a legendás versenyző állapotáról.


Biztató szavakat mondott a minap a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher felesége, Corinna a legendás versenyző állapotáról.

Corinna a hétvégén férje balesete óta először vett részt nyilvános rendezvényen – a Schumacher család saját birtokán tartott lovasversenyen fotók is készültek a hétszeres világbajnok feleségéről, melyeken szemmel láthatóan sugárzik és derűs hangulatban van.

A Genfi-tó partján elterülő lovasbirtokot annak idején Michael ajándékozta Corinnának tizedik házassági évfordulójukra, hétvégén pedig ismét megtartották az egyébként évente megrendezésre kerülő lovasversenyt.

Corinna Schumacher

Corinna néhány szót ejtett csak férje jelenlegi állapotáról, testbeszéde és gesztusai mellett pedig ezek is mindenképp bizakodásra adnak okot: „Javul az állapota. Természetesen lassan, de legalább javul” – idézi a feleség szavait a Neue-Post című német lap.

Mindeközben napvilágot láttak olyan információk, melyek szerint egy helikopteres transzfercéghez vezetett a francia hatóság nyomozása Schumacher ellopott orvosi kartonjai kapcsán.

Hirdetés

A Le Dauphiné című francia lap szerint a család fontolgatta, hogy helikopterrel szállíttatja át a hétszeres világbajnokot a grenoble-i egyetemi kórházból a lausenne-i rehabilitációs központba, ezért felvették a kapcsolatot a szóban forgó vállalattal, akik állítólag meg is kapták Schumacher orvosi leleteit.

Az utat végül lemondták, és a német ex-versenyzőt szigorú biztonsági intézkedések közepette mentőautóval szállították át Svájcba, Schumacher orvosi papírjait pedig nem sokkal később több német, francia és olasz médiumnak is felkínálták bizonyos pénzösszeg fejében.

A francia hatóságok egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!